سلام
من و یک بانوی خوب از ماه عسل یک هفتهای مون برگشتیم و زندگی مشترک رو در خونه جدید شروع کردیم.
امروز میخوام دستور پخت یک غذای بسیار بسیار خوشمزه و یک سالاد مشابه رو آموزش بدم. من و یک بانوی خوب خیلی این غذا رو دوست داریم و این نکته قابل توجه که این غذا از ارزشغذایی زیادی برخورداره و برای کسانی که رژیم دارند بسته به رژیمشون قابل تغییر در مواد تشکیل دهنده است
طرز پخت غذای چینی یا چاینیز فود (Chinese Food )
مواد لازم
نیم کیلو مرغ یا گوشت خرد شده (بهتره از فیله مرغ و گوشت استفاده کنید)
1پیاز درشت خرد شده
2 تا هویج متوسط خرد شده
2 تا فلفل دلمه قرمز و سبز (یا سه تا فلفل دلمه کوچولو به رنگهای مختلف سبز و زرد و قرمز) خرد شده
2 تا ساقه کرفس خرد شده
بسته به علاقتون قارچ خرد شده
سس سویا (حدودا 2 قاشق)
رشته چینی یک بسته (نودل چینی)
1 لیوان آب مرغ (یا گوشت)
2 قاشق آرد ذرت
نکته مهم میتونید اگه دوست دارید از کلم بروکلی خرد شده هم استفاده کنید و اگه دوست داشتید از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید
ابتدا گوشتها را با کمی پیاز رنده شده در یک ماهیتابه پهن تفت داده و بهم میزنیم. برای گرفتن روغن گوشتها بعد از تفت دادن میتوانید آنها را روی کاغذ آشپزی بگذارید.
بعد پیاز سپس فلفل دلمهایها و بعد کرفس و هویج و کلم بروکلی را اضافه کنید تا کمی تفت داده شده و نیمپز شوند. در هنگام پخت این غذا توجه کنید که باید دائم پای گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات رو هم بزنید که ته نگیره یا بیش از حد نرم نشه. برخلاف تاسکباب که بهتره همه چیز بقول معروف مغزپخت بشه و له این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده میشه پس موقع تفت دادن مواظب باشید که باندازهای که دوست دارید گوشت و یا سبزیجات چاینیز رو گرم کنید.
برای سس آب مرغ و آب و آرد ذرت را میگذاریم تا کمی غل بزند و غلیظ شود بعد سس سویا را اضافه کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه در حرارت ملایم بپزد
در آخر نودل یا رشته چینی را حدود 3 تا 4 دقیقه میگذاریم در آب جوش و بعد آن را با سس پخته شده و سبزیجات و مرغ مخلوط میکنیم
نودل یا رشته چینی بسیار ظریف است و زود خمیر میشود و به هم میچسبد برای اینکه غذا خوشمزهتر و زیباتر باشد بهتر است مرحله مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا صورت پذیرد
نکتهای در باب مواد تشکیل دهنده : ممکن از شما از کلم پخته یا هویج پخته خوشتان نیاید (من شخصا گلکلم پخته یا هویج پخته دوست ندارم) اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوشطعم شدن و خوشبو شدن چاینییز کمک میکند همینطور فلفل سبز و کرفس علاوه بر رایحه خوب کمی تندی به طعم غذا میدهد.
سالاد رشته چینی
یک لیوان مرغ پختهي خرد شده
• یک لیوان جعفری خرد شده
• یک لیوان هویج رنده شده
•2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• 1/4 لیوان مایونز
• 1/4 لیوان خامه
• یک بسته نودل (رشته چینی)
اول سس مایونز را با خامه مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. در یک ظرف سالاد مرغ و جعفری و پیاز خرد شده و هویج رنده شده را با هم مخلوط کرده و مخلوط سس و خامه را به آن اضافه میکنیم . در آخر (قبل از سرو غذا) نودل را به روش بالا آبکش کرده و به مخلوط اضافه میکنیم
غذای چاینییز چون هم سبزیجات داره و هم گوشت و از طرفی نیمه سرخکرده هم هست مورد علاقه خیلیها وبخصوص نوجوانها و بچههاست . تو اکثر فیلمهای امریکایی آدمها (بخصوص پلیسها) همه یک پاکت کاغذی (مقوایی) دستشونه و دارن با چاپسویی (chop suey) یا چوبهای چینی چاینییز میخورن !
اگه غذای خاصی رو دوست دارید حتما بگید تا اگه بلد بودیم در موردش بنویسم. امیدوارم از خوردن چاینییز در کنار خانواده لذت ببرید این غدا تقریبا سریع آماده میشه و بسیار خوشخوراک است
.
salam va tashakor az dastorat ashpazi lotfan tarz pokhte sushi ro ham bebvisid
By: Anonymous on October 8, 2007
at 9:58 am
مطلبتون جالب بود…مخصوصا اینکه خودتون انجام دادین قبلا…
ولی یه مسله اینکه…این مغر پخت نشده گوش ومرغ …اونم تو مملکتی که نممیشه ببه راحتی به این محصولات اطمینان کرد…زیاد عاقلانه نیست….
حتی در مورد همون واویشکا که در شمال زیاد طبخ میشه…خودش یه عامل مهمی در ابتلا به آلودگی انگلی هست…
البته قبول دارم اکثر غذاهای چینی ..همینطورین…..
مخصوصا غذاهای دریاییشون…ولی اینجا اوضاع یکم فرق میکنه…
تازه مقووله آنفلوآنزای مرغی رو هم نمیشه نادیدده گرفت…
حالا اگه اگه راهی داره بگین که ازون راه بریم…ممنون.
By: astm1834 on November 1, 2007
at 3:28 am
man fekr mikonam shoma yani banooye khoob va mard khoob hardo yek nafar hastid…..
By: bahar on January 5, 2008
at 3:56 am
ATTENTION:
WE THE MINNER’S IN GHANA, HAVE TAKEN
DELIVERY OF 500KGS OF GOLD DUST WHICH IS PRESENTLY
IN OUR POSSESSION IN GHANA RIGHT NOW, WE ARE LOOKING
FOR A SERIOUS BUYER WHO WILL BE READY TO ENTER INTO A
LONG TERM VENTURE AGREEMENT WITH US.
INTRODUCTION OF OFFER.WE PRESENT TO YOU OUR OFFER AS
FOLLOWS:
COMMODITY——–ALLUVIAL GOLD DUST & BAR
QUANTITY————-500KGS
QUALITY—————22/23 KARAT PLUS ( 96.5) PURITY
PRICE——–$12.500
CIF ACCEPTED.
FIND TIME TO DILUTE THE ABOVE CONDITIONS AND IF IT IS
ACCEPTABLE TO YOU THEN WE CAN PROCEED.
REACH ME ON +233 285060244
E-mail;dalliedsmc@yahoo.com
THANKS IN ANTICIPATION.
Emmanuel Amoah
By: Emmanuel Amoah on March 17, 2008
at 11:31 am
ATTENTION:
WE THE MINNER’S IN GHANA, HAVE TAKEN
DELIVERY OF 500KGS OF GOLD DUST WHICH IS PRESENTLY
IN OUR POSSESSION IN GHANA RIGHT NOW, WE ARE LOOKING
FOR A SERIOUS BUYER WHO WILL BE READY TO ENTER INTO A
LONG TERM VENTURE AGREEMENT WITH US.
INTRODUCTION OF OFFER.WE PRESENT TO YOU OUR OFFER AS
FOLLOWS:
COMMODITY——–ALLUVIAL GOLD DUST & BAR
QUANTITY————-500KGS
QUALITY—————22/23 KARAT PLUS ( 96.5) PURITY
PRICE——–$12.500
CIF ACCEPTED.
FIND TIME TO DILUTE THE ABOVE CONDITIONS AND IF IT IS
ACCEPTABLE TO YOU THEN WE CAN PROCEED.
REACH ME ON +233 285060244
E-mail;dalliedsmc@yahoo.com
THANKS IN ANTICIPATION.
Emmanuel Amoah
By: Emmanuel Amoah on March 17, 2008
at 11:32 am
تنکملمهعلذعاغ
By: عمرو کپسولی on October 24, 2008
at 5:13 pm
سلام لطفاً دستور غذاهای اسون و سریعو واسه کارمندایی مثل ما بذارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
By: مژگان on June 8, 2009
at 12:07 pm
سلام دوست عزیز
شما تا به حال غذایی با صدف درست کرده اید اگر جواب مثبت است دستور آن را بگذارید
سپاسگذارم
By: zari on October 17, 2009
at 11:54 am
سلام مرد خوب
شما با فتو چینی چه موادی استفاده می کنید
By: zari on October 17, 2009
at 12:58 pm
سلام مرسی از دستور پخت.می بخشید اما میشه بگید رشته چینی رو از کجا باید تهیه کرد؟من تا حالا به چشمم نخورده.و اینکه اسم یا مارک خاصی هست؟ممنون میشم جواب بدین.
By: مونا on October 27, 2009
at 6:24 pm
از خوندن مطالبتون و دیدن ویلاگتون واقعا حس خوبی پیدا کردم، از اینکه دیدم تو این فرهنگ بد ما هم مردهای نازنینی مثل شما وجود دارند که نه تنها به همسر شون خیلی احترام می گذارند بلکه به بلد بودن هنر آشپزی و چنین مهارتهای ارزشمندی افتخار میکنند واقعا شاد شدم.
از دیدن اینهمه حس مثبت و پر احترامی که شما دو نفر-آقا و خانم خوب- به هم ابراز میکنید واقعا سرشار خوشحالی شدم
براتون بهترینهای دنیا رو آرزو میکنم و سلامتی و شادی که سالهای سال در کنار هم زندگی کنید
ممنون از اینکه با این وبلاگ قشنگ ما رو هم در حس مثبتتون شریک کردید
سرافراز باشید
By: رکسانا on December 5, 2009
at 4:00 pm
سلام
ممنون از دستور غذایی خوبتون.
میخواستم بدونم این نودل چینی رو از کجا میتونم تهیه کنم.
ممنون
By: زری on January 4, 2010
at 12:49 pm
سلام
خسته نباشيد دستور غذاهاي خوشمزه چيني ژاپني كره اي ميخوام .البته خوشمزه هاشونو..
از زحمتي كه ميكشيد ممنونم
By: nadiya on January 8, 2010
at 5:23 pm
سلام لطفا دستور تهيه كيم جي رو برام بفرستيد
By: Anonymous on January 17, 2010
at 9:25 am
kimchi
By: shiva gheshlaghi on January 17, 2010
at 7:21 pm
recipes chiness
By: shiva gheshlaghi on January 17, 2010
at 7:23 pm
وای جدی دهنم آب افتاد!لازم شد درستش کنم
By: سارا on March 8, 2010
at 11:22 pm
besyar az sitetoon khosham amad
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
By: mahm on August 6, 2010
at 6:45 pm
salam vase qaza mamnun. mishe tarze pokht chanta qazaye dgro bezarid, mamnun
By: م on October 22, 2010
at 9:58 pm
سلام لطفاٌ دستور پخت سوشی
By: سعیده زیدابادی on October 30, 2010
at 5:47 am
خیلی عالی و خوشمزه بووووووووووووووووووووود….
انقدر دوست داشتیم همه که فکر کنم جزو غذاهای فیوریتمون بشه….
بازم از صمیم قلبم ممنونم!!!
By: مهتا on November 10, 2010
at 2:43 pm
سلام مرسی از دستور پخت.می بخشید اما میشه بگید رشته چینی رو از کجا باید تهیه کرد؟
By: حسین on January 2, 2011
at 6:38 pm
م
By: زهرا on January 24, 2011
at 12:09 pm
[…] مطلب دستور پخت غذای چینی (چاینیز فود Chinese Food) « نوشتههای یک R… این نوشته در گلچین وب فارسی ارسال شده است. افزودن […]
By: دستور پخت غذای چینی (چاینیز فود Chinese Food) « نوشتههای یک …گلچین وب فارسی on May 16, 2012
at 11:57 am